Verhuur en plaatsing mogenlijkheden

Wilt u graag meer informatie betreft verhuur?

 • Wanneer huren?
  Er zijn veel gelegenheden waarbij het huren van vlaggenmasten en/of vlaggen uitkomst kan bieden. Denk hierbij aan bedrijven die (buitenlands-) bezoek met gepast vlagvertoon willen ontvangen. Officiële handelingen, openingen, stadsfeesten, sportfestijnen of bijvoorbeeld dealerdagen.
 • Montage Mogelijkheden van huurmasten
  Niet elke ondergrond, mast of locatie is hetzelfde. Wij hebben verschillende mogelijkheden om uw mast te monteren. Kijk hier voor de verschillende systemen.  Meer weten
 • Masten
  Onze huurmasten zijn standaard voorzien van een knop, kikker en koord. Heeft u baniervlaggen, dan kunnen de vlaggenmasten ook geleverd worden met een compleet baniersysteem. Onze huurmasten zijn verkrijgbaar in de lengte 6 en 7 meter. Wij hebben een ruime huurvoorraad, maar adviseren tijdig te reserveren.
 • Tegelframes
  Als alternatief voor de betonbakken hebben wij een tegelframe in de verhuur. Het frame is gegalvaniseerd en wordt verzwaard door 4 betontegels. Het frame is geschikt voor huurmasten van 6mtr. De frames kunnen zowel in- als outdoor worden gebruikt.
 • Huurvlaggen
  Naast de verkoop van landenvlaggen hebben wij ook een ruim assortiment lvlaggen in de verhuur. Informeer naar de huurvoorraad en de beschikbaarheid.
 • Transport/plaatsen
  Onze eigen plaatsingsdienst kan ook het plaatsen van de masten, het inhangen van de vlaggen/banieren en na afloop van het evenement de afbouw verzorgen. Wanneer u er voor kiest om de op- en afbouw zelf te regelen, hebben wij natuurlijk wel de mogelijk om de materialen bij u te bezorgen. Onze transporteurs hebben vrachtcombinaties met een laadvermogen tot 30ton met Euro 5-klassificatie en zij mogen daarom ook binnen de milieuzone’s leveren. Onze transport- en/of plaatsingvoorwaarden worden bij aanvraag van een offerte meegestuurd.
 • Betonbakken
  U wilt huurmasten gaan plaatsen maar de locatie laat het niet toe deze in de (losse) grond te plaatsen. Bijvoorbeeld door een verharde ondergrond of door regelgeving die dit niet toestaat. Denk hierbij aan parkeerterreinen, locaties in de binnenstad of indoorevenementen.


Wij staan u graag te woord

Heeft u n.a.v. bovenstaande informatie nog vragen? Vult u dan hieronder uw gegevens zo compleet mogelijk in en wij nemen zo snel mogelijkcontact met u op.